Добре дошли в страницата на O.K. Sport – Club

Здраве

P.Dinkov 1- photo-390x430

ЗДРАВОСЛОВЕН начин на живот – Прости Правила

Прости правила за ЗДРАВОСЛОВЕН начин на живот

Препоръчан от Българската Народна Медицина, Хипократ,д-р Димков,д-р Минков и много други!

 

 

   1. Всяка сутрин и вечер е задължително да се обтрива тялото по гърба с груб плат или специализирани обтривалки. Обтриването се извършва за около 5-10 минути или до зачервяване на гърба! (подобрява кръвообрaщението, поддържа ви организма здрав, свеж и работоспособен през целия ден, допринася за здрав и непробуден сън, по лесно преминава пуберитета и климакса, подпомага изхвърлянето на токсините от тялото)

 

2. Зъбите да се мият (освен с паста) и с морска, йодирана – трапезна сол с помоща на еднократна четка или с помоща на пръстите на ръцете БЕЗ четка! (Метода е известен от хилядолетия и многократно намалява риска да се разболеете от грип и много други болести свързани с дихателните пътища, като не допускате болестотворните микроби да навлязат в тялото ви през устната кухината с не хигиеничната пластмасова четка за зъби, поддържа необходимото йодно ниво в организма, което е спаднало поради намаляването на йода в храните с 80% за последните 15 години)

 

   3. Задължителен е ежедневния прием на Бъзак !(albus sambucus – бъзак храст, тoва са  черните топченца по храста бъзак, а не белите цветове. Ако имате възможност си направете сироп консервиран в бутилки). Може да се закупи и от аптеките, гранулки от бъзак произведен от “ФИТОФАРМА”! Бъзака стимулира и укрепва имунната система, неутрализира радионуклеидите и токсините, стимулира кръвообращението и прочиства кръвоносните съдове.

 

   4. Всички навършили 33 години (т.е. възрастта при която организма спира да расте) е задължително да примат по два пъти на ден , сутрин и вечер преди храна ябълков отцет и мед по следния начин: прави се смес в съотношение 1:1, мед с ябълков отцет (най лесно е в буркан от който изваждате половината мед и доливате догоре ябълковия отцет, разбърквате докато се получи хомогенна смес и съхранявате буркана в хладилника!). Взимате 1-на до 2  супени лъжици от сместа, разреждате ги  в чаша вода  (200-250 мл.) и ги изпивате!

(Забележка:

4.1. Да не се прилага на деца и хора не навършили 30 – 33 години!

4.2. Това е единственият начин да изхвърляте от организма си всички мъртви клетки и токсини и да не допускате да се натрупват по костите ви под формата на шипове или по кръвоностните ви съдове което от своя страна води до калциране на кръвоносната ви система. Всeки жив човешки организъм има нужда не само от външно почистване, но и от ежедневно вътрешно)

 

   5. При хранене да се избягват пържените храни и рафинираното олио. Сутрин да се употребяват храни и напитки със стайна температура (т.е. да не са топли!), а вечер да са затоплени! (подобрява перисталтиката на организъма)

 

   6. При посещенията си при медицински лица обръщайте внимание на правилната диагностика! (диагностика означава, че е необходимо да се открие причината за заболяването и да се търси начин да я отстраните, а не само да лекувате самата болест т.е. следствието от заболяването!)

 

   7. При лечение от заболявания на организма по възможност да не се прилагат  химически средства (т.е. познатите медикаменти продавани масово в аптеките), а да се прилагат природосъобразни методи и средства, уточнени за съответното заболяване и индивидуално за всеки човек със специалист притежаващ съответната квалификация и опит за да лекува хора. (самолечението дори и с билки и подценяването на проблема може да доведе до непредвидими последствия).

 

Забележка: Всички които се смятат за Българи е необходимо да се лекуват само с български природосъобразени лекарствени средства.